BLI EN AV OSS

FLEROP

Vi söker en person till vår fleropavdelning. Du kommer att arbeta i ett litet självständigt team med allt ifrån planering och programmering till körning och underhåll av maskinerna. I detta innefattas ritning och programmering i 3D-CAD, uppställning och körning av jobb, efterbearbetning och mätning. Vi tillverkar ett brett utbud av produkter i flera olika material. Ofta sker produktionen i små serier så arbetet är väldigt varierande och du kommer inte sakna utmaningar.

Du behöver behärska svenska och engelska i tal och skrift, vara intresserad av teknik och tycka om att lära dig nya saker. Vi ger dig utbildning för de moment som ska utföras men erfarenhet av liknande arbete är en stor fördel. Arbetstiderna är dagtid från 07.00 till 16.00 med 30 minuter flextid. 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan och ditt cv redan idag till jobbsok@landerydsmekaniska.se, dock senast den 28 februari. Märk din ansökan med FLEROP. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.